GKS Holland

Love All – Serve All

Levensschool

In het weekend van 12 en 22 oktober 2017 zag de Levensschool Onderdijk haar levenslicht.
Een Levensschool gebaseerd op de vijf menselijke waarden: waarheid, rechtschapenheid, vrede, liefde, en geweldloosheid, is een lang gekoesterde wens en een aanvulling op de reeds bestaande tempelactiviteiten in de Sri Sai Mandiram in Onderdijk.

Waarom? zul je je mogelijk afvragen.

De Sri Sai Mandiram is sinds begin jaren ‘90 in gebruik als tempel, waar spirituele zoekers van verschillende achtergronden samenkomen voor innerlijke verdieping. Uit gesprekken met jongeren en ‘nieuwkomers’ blijkt er behoefte aan meer levensbeschouwelijke kennis, met de mogelijkheid levensvragen in een veilige omgeving uit te lichten.

Om daarin te voorzien hebben wij een aantal bevlogen gastsprekers vanuit diverse disciplines bereid gevonden om zich hiervoor belangeloos in te zetten. De sprekers hebben in essentie en als gouden draad gemeen: bewustwording, open levenshouding en authenticiteit.

Onze doelgroep: hongerigen… (We richten ons op de groep tussen 18 en 40 jaar.)

Op weg naar levensKunst, streven we in workshops naar het speels kennis en vaardigheden overdragen op tal van vlakken. Een breed scala aan mogelijkheden wordt ons aangereikt door de specifieke kennis en ervaring van onze gastsprekers.

De afwezigheid van vastomlijnde kaders geeft ruimte aan de spreker en deelnemer om spontaan, vanuit wat er op dat moment leeft te reageren.

Samenkomsten: minimaal twee keer per jaar in de weekenden in verband met school, studie, werk en afstand, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers.

 

Levensschool_crp

 

%d bloggers liken dit: